Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte

Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte
Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte, Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. masło 2 (8-calowe) okrągłe Patelnie i linia z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W średniej misce połączyć 1 szklankę roztopionego masła i kakao i mieszać, aż kakao się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać cukier, 1/4 szklanki na raz, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dodać jajka, 1 na raz, i mieszać aż włączone. Wymieszać wanilią, mąką i solą i połączyć, aż mąka nie będzie już widoczna. Złożyć w posiekanych filiżanek masła orzechowego i podzielić mieszaninę między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Piec około 25 minut, następnie wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Uruchom nóż wokół krawędzi każdej patelni i odwróć się na powierzchnię roboczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta lub okrągłym talerzu.
8
Rozprowadzić 1/4 szklanki masła orzechowego na pierwszej warstwie i wierzchu z drugiej warstwy. W misce połącz pozostałe 2 łyżki masła orzechowego, cukier cukierniczy i wodę, aż powstanie glazura.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
10
Wlać glazurę na wierzchu torte, rozłożenie go z małym nożem pozwalając mu kapać po bokach. Roztopić chipsy czekoladowe w podwójnym kotle i skropić polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Pokroić w plasterki i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn