Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte

Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte
Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ultimate Chocolate Peanut Butter Torte, Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Tort Czekoladowy Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. masło 2 (8-calowe) okrągłe Patelnie i linia z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce połączyć 1 szklankę roztopionego masła i kakao i mieszać, aż kakao się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać cukier, 1/4 szklanki na raz, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Dodać jajka, 1 na raz, i mieszać aż włączone. Wymieszać wanilią, mąką i solą i połączyć, aż mąka nie będzie już widoczna. Złożyć w posiekanych filiżanek masła orzechowego i podzielić mieszaninę między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Piec około 25 minut, następnie wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Uruchom nóż wokół krawędzi każdej patelni i odwróć się na powierzchnię roboczą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta lub okrągłym talerzu.
8
Rozprowadzić 1/4 szklanki masła orzechowego na pierwszej warstwie i wierzchu z drugiej warstwy. W misce połącz pozostałe 2 łyżki masła orzechowego, cukier cukierniczy i wodę, aż powstanie glazura.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
W razie potrzeby dodaj więcej wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Wlać glazurę na wierzchu torte, rozłożenie go z małym nożem pozwalając mu kapać po bokach. Roztopić chipsy czekoladowe w podwójnym kotle i skropić polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Pokroić w plasterki i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn