Auberge Francuska marynata Lawendowa do wołowiny, jagnięciny lub kurczaka

Auberge Francuska marynata Lawendowa do wołowiny, jagnięciny lub kurczaka
Auberge Francuska marynata Lawendowa do wołowiny, jagnięciny lub kurczaka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Niewiele osób lubi tę marynatę. Mieszanka ząbku czosnku, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepsza marynata do Kabobs! (Wołowina, wieprzowina i jagnięcina), Lavender - Polenta Coffee Cake (french Lavender), oraz Francuski w mgnieniu oka: lawendowo-morelowe pałeczki z kurczaka.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn