Ukąszenia boczku i gruszki
Ukąszenia boczku i gruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, rodzynki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze, oraz Ugryzienia gruszki i fety dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, smażyć posiekany boczek, aż chrupiące, a następnie przenieść z rowkiem łyżką do ręcznika papierowego wyłożone talerzu. W tej samej patelni saute cebuli, dodając posypkę soli i pieprzu do sezonu.
Cebulę wyjąć łyżką szczelinową i ułożyć na boczku.
Używając tej samej patelni, dodaj masło i pozwól mu się stopić, ale nie brązowy. Wymieszać gruszki i saute na średnim ogniu do lekko brązowy, ale usunąć, zanim staną się miękkie, o 5 protokół.
Przełożyć gruszki do miski i dodać boczek, cebulę i rodzynki; odstawić.
Papierowym ręcznikiem wytrzyj patelnię i dodaj orzechy włoskie. Wymieszać i wrzucić orzechy włoskie do tosty je, a następnie usunąć, gdy stają się pachnące. Lekko ostudzić, następnie posiekać i dodać do miski mieszaniną gruszek.
Umieścić muszle mini filo w filiżankach 2 Mini cupcake Patelnie.
Dodaj 1 łyżeczkę mieszanki boczku do każdej skorupki.
W rondlu na średnim ogniu dodaj sok pomarańczowy, cukier i miód. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować, aż zmniejsza się i staje się lekko gęsty, o 10 protokół.
Wlać 1 łyżeczkę syropu do każdej filiżanki i pozostawić do namoczenia, a następnie powtórzyć z kolejną łyżeczką.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Podawać w temperaturze pokojowej lub podawać na ciepło, wkładając patelnie do rozgrzanego piekarnika 250 stopni F, około 20 minut.
Przełożyć na półmisek i podawać.