Ciasta krabowe z grillowaną kukurydzą

Ciasta krabowe z grillowaną kukurydzą
Krabowe ciasta z grillowaną kukurydzą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 35 i kosztuje $1.62 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ocet winny, grudkę kraba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą, Ciastka krabowe Benedykt z awokado, oraz Ciasta krabowe z sosem mango-awokado i kwaśną pomarańczą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku ciastek krabowych: w misce do mieszania wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem kraba, aż dokładnie wymieszasz. Delikatnie wymieszaj kraba, uważając, aby nie rozbić grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Umieść w lodówce, aby schłodzić podczas przygotowywania smaku kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Na smak kukurydzy: rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Grilluj kukurydzę ze wszystkich stron. Ziarna powinny być w większości rumiane i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Następnie pokrój pomidory i cebulę w drobną kostkę, a następnie wrzuć je do miski z pietruszką, czosnkiem, przyprawą do owoców morza i octem. Następnie wytnij ziarna z kolb, uważając, aby nie zawierać kolb ani jedwabiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj do miski i wymieszaj. Zakończyć majonezem, dobrze mieszając. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać więcej majonezu do mieszanki, jeśli zbyt luźne. Smak powinien być gruby i łatwy do łyżki na ciastach krabowych.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
KrabKrab
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
7
Następnie porcję mieszanki kraba do kęsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
8
Mąkę wylać na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Ciasto umieścić w mące i wrzucić do płaszcza lekko. Nie chcesz grubej warstwy mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
10
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Dodać 3 łyżki masła. Gdy masło jest stopiony, dodać ciastka krabowe i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron, 4 do 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
KrabKrab
12
Przełożyć ciasto na papierowy ręcznik, aby osuszyć. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Resztę ciast gotujemy partiami, dodając w razie potrzeby więcej masła. Możesz wytrzeć patelnię między partiami, jeśli są rozgotowane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Top każde ciasto z kukurydzą i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia5
Magazyn