Ugotuj książkę: zupa kukurydziana z homarem i awokado

Ugotuj książkę: zupa kukurydziana z homarem i awokado to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, mleko, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Roladki z homara, Ugotuj książkę: Klasyczne Roladki z homara Maine, oraz Ugotuj książkę: zimny homar z domowym majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb do dużego garnka, zeskrobując kolby, aby ponownie wydzierżawić cały mleczny sok. Rozbij każdą kolbę na dwie lub trzy części. Do garnka razem z mlekiem włożyć wszystkie naczynia.
Dodać płatki czerwonej papryki i doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać bardzo niskie gotować, przykryć i gotować przez 30 minut.
Za pomocą szczypiec Usuń i wyrzuć kolby. Zupę przecedzić w robocie kuchennym, a następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski. Wypłucz garnek, a następnie wlej przecieraną zupę z powrotem do garnka. Smak, doprawić solą i pieprzem, a następnie schłodzić zupę do wystygnięcia.
Wlać zupę do pojedynczych schłodzonych misek.
Dekoruj, dzieląc lobsteri kostki awokado między miseczkami.
Podawać z wyciskaną limonką i dużą ilością posiekanej kolendry.