Ugotuj książkę: wędzone żeberka pieczone w piecu
Gotuj książkę: wędzone żeberka pieczone w piecu to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1385 kalorii, 71g białka, oraz 106g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, płynny dym, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ugotuj książkę: żeberka miodowe, Gotuj książkę: żeberka Fleishera, oraz Ugotuj książkę: zdrowy i pyszny Karczoch, pieczony w piecu pomidor i kozi ser Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
W małym rondlu połącz wszystkie składniki z wyjątkiem żeberek, doprowadzić prawie do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i mieszać, aż cukier się rozpuści i sos będzie gładki. Gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut dłużej i odstawić.
Umieść żeberka w dużej, płytkiej patelni do pieczenia, dobrze polej sosem i piecz, odsłonięty, do bardzo delikatnej, około 2 godzin, fastrygując żeberka sosem co 30 minut.
Aby służyć, pokroić żeberka na porcje, podgrzać pozostały sos i podawać z boku.