Ugotuj książkę: wolno wędzony mostek wołowy

Ugotuj książkę: wolno wędzony mostek wołowy
Gotuj książkę: wolno wędzony mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 717 kalorii, 95g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.66 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka czosnku w proszku, kostki bulionowe wołowiny, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pstrąg wędzony, Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego, oraz Ugotuj książkę: szynka wędzona z awokado i masłem.

Instrukcje

1
Zbuduj ogień (drewno lub połączenie węgla drzewnego i drewna)do pośredniego gotowania, umieszczając węgle tylko po jednej stronie grilla, pozostawiając pustkę po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Crush kostki bulionowe wołowiny w małej misce i wymieszać z Worcestershire. Przykryć cały mostek mokrym masą. W małej misce wymieszaj składniki suchego rub, a następnie pokryj mostek suchym rub.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Gdy kuchenka osiągnie 107°, umieść mostek wołowy, z grubą stroną do góry, na pustej stronie grilla i zamknij pokrywę. Gotować przez 7 do 8 godzin, aż temperatura wewnętrzna mostka osiągnie 160 do170. co godzinę należy dodawać dwa małe kawałki drewna, aby zwiększyć smak dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Złóż duży kawałek folii aluminiowej na pół i umieść mostek w środku, od strony tłuszczu w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wlać 1 szklankę wody na mostek podczas podnoszenia krawędzi folii do pułapki wody. Połącz krawędzie folii i złóż, owijając mocno cały mostek i umieść w kuchence na dodatkowe 2 godziny, aż temperatura wewnętrzna mostka osiągnie 185 do 88°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Pozostawić mięso w folii bez zakłóceń przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Wyjąć mostek z folii i pokroić w poprzek ziarna. Zaoszczędź zebrane w folii soki wołowe i skrop plastry mostka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Tournon Mathilda Shiraz. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
Genialny, ciemny rubinowy kolor. Nos: głęboki z czarnymi owocami i aromatami pieprzu.Giętkie i chciwe podniebienie z jedwabistymi i eleganckimi taninami. Porady sommeliera: szynka, boczek, duszona wołowina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia62
Magazyn