Ugotuj książkę: Stilton i krakersy z orzechów włoskich
Gotuj książkę: Stilton i krakersy z orzechów włoskich może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 81 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, orzechów włoskich, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Krakersy Stilton i Walnut, Ugotuj książkę: chleb z orzecha francuskiego, oraz Ugotuj książkę: Nektaryna i galanteria orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i Stilton śmietany przez 1 minutę, aż będzie gładkie. Z mikserem na niskim, dodać mąkę, sól i pieprz i kontynuować bicie przez około 1 minutę, aż ciasto jest w dużych kruszy.
Dodać 1 łyżkę zimnej wody i wymieszać, aż ciasto się połączy.
Wrzuć ciasto do mąki, a następnie użyj dłoni, aby zwinąć je w 12-calowy-Long-log.
Całkowicie umyć kłodę myciem jajecznym.
Rozłóż orzechy włoskie na desce do krojenia i toczyć dziennika tam iz powrotem w orzechach włoskich, naciskając lekko, aby rozpowszechniać je na dzienniku. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 4 dni.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż patelnię z pergaminem.
Pokrój kłodę na plastry o grubości 3/8 cala małym ostrym nożem i ułóż krakersy w odległości 1/2 cala na patelni.
Piec przez 22 minuty, aż bardzo lekko zbrązowieje, obracając patelnię raz podczas pieczenia. Ostudzić na patelni i podawać w temperaturze pokojowej.