Ugotuj książkę: pstrąg wędzony

Ugotuj książkę: pstrąg wędzony
Ugotuj książkę: pstrąg wędzony Spread jest pescatarian danie główne. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 656 kalorii, 25g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Jeśli masz sok z cytryny, krakersy pełnoziarniste, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego, Ugotuj książkę: pstrąg Amandine, oraz Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pstrąg płatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
2
Przenieść 2 szklanki do robota kuchennego (rezerwy pozostałego pstrąga), dodać masło, szalotki, koperek, sok z cytryny, ostry sos, i pieprz, i zmiksować na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
PstrągPstrąg
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Przy włączonym silniku dodaj wodę do mieszaniny pstrągów w wolnym strumieniu, a następnie przetwarzaj, aż woda zostanie całkowicie wchłonięta, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Przenieść do miski i złożyć w zarezerwowanym pstrąga. Zapakuj mieszaninę do szklanej lub ceramicznej formy lub miski o pojemności 4 filiżanek. Powierzchnię przykryć papierem woskowym, szczelnie przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin, aby wymieszać smaki; doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn