Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej

Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej
Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, olej canolan, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, Ugotuj książkę: pstrąg Amandine, oraz Pstrąg Kukurydziany.

Instrukcje

1
Podgrzej dużą, ciężką patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pstrąga otworzyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PstrągPstrąg
3
W szerokiej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pstrąga zanurzyć w mieszance mąki kukurydzianej tylko po stronie ciętej. Upewnij się, że jest dokładnie pokryty. Jeśli nie gotujesz od razu, umieść rybę na talerzu w jednej warstwie, odkrytej, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Dodaj 2 łyżki oleju rzepakowego do gorącej patelni, a gdy jest tuż poniżej palenia, ostrożnie dodaj 1 lub 2 pstrąga-jednak wiele zmieści się w Twojej patelni-strona do góry. Po 1 minucie dodaj 2 łyżeczki masła do patelni. Obserwuj skórę, a kiedy zobaczysz, że zaczyna się wgłębiać i zwijać (zajmie to około 2 minut), obróć rybę. Gotować po stronie skóry przez 30 sekund do minuty, aż ryba zacznie się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjmij z patelni i utrzymuj ciepło w niskim piekarniku, podczas gdy powtarzasz z pozostałym olejem, masłem i rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać na gorąco, z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn