Ugotuj książkę: pstrąg Amandine

Ugotuj książkę: pstrąg Amandine
Gotuj książkę: pstrąg Amandine jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, pieprz, podstawowe przyprawy kreolskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać przyprawy można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pstrąg wędzony, Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego, oraz Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej.

Instrukcje

1
Mleko przełożyć do szerokiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
2
Umieść mąkę i przyprawy kreolskie w innym szerokim naczyniu i wymieszaj, aby połączyć. Filety rybne przyprawiamy solą i pieprzem, zanurzamy w mleku i pogłębiamy w przyprawionej mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Filety RybneFilety Rybne
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
3
Rozpuścić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać filety i gotować z każdej strony, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
5
Przełożyć rybę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodaj pozostałe 4 łyżki masła do tej samej patelni na średnim ogniu. Zawirować patelnię na ogniu tak, że masło stopi się równomiernie i gotować, aż masło zamienia brązowawy, 5-7 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, dodać migdały, i gotować, mieszając delikatnie, aż orzechy są toasty brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać sok z cytryny, natkę pietruszki i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Łyżka rumiane masło i migdały nad rybą i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn