Ugotuj książkę: Pizza jajeczna

Ugotuj książkę: Pizza jajeczna
Gotuj książkę: Pizza jajeczna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 541 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.12 za porcję. Mieszanka sosu marinara, jajka, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: pizza sycylijska, Ugotuj książkę: Pizza z kiełbasą i papryką, oraz Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawiając pizzę na patelni, umieść ją pod brojlerem, aż ser zostanie wykonany do punktu, w którym lubisz swój topiony ser. Niektórzy ludzie lubią, że stopiony, ale nadal biały. Niektóre przypominają małe brązowe bąbelki na powierzchni. A niektórzy ludzie lubią iść jeszcze dalej: lubią ich topiony ser naprawdę rumiany i chrupiący. Mój osobisty ulubiony sposób jedzenia topionego sera jest, gdy są małe kropki brązu na całym, tak jak małe kropki na bananie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć i podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn