Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku

Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,52 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1135 kalorii. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, kości szpiku, kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Książka: Ostatnia Wieczerza Gordona Ramsaya, pieczeń wołowa i pudding Yorkshire, Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast, oraz Ugotuj książkę: Pieczony kurczak w Porchettacie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. zwiąż oko sznurkiem rzeźniczym. Obficie doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni do pieczenia ustawionej na dużym ogniu podgrzewaj olej, aż będzie prawie Dymiony. Zapiekać pieczeń ze wszystkich stron, aż ma dobrą brązową skórkę, 4 do 5 minut na stronę.
Pieczeń przekładamy na talerz i odstawiamy.
Dodać cebulę i czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż rumiane, o 5 protokół. Ułóż Kości między cebulą i czosnkiem, układając je w stojaku.
Pieczeń kładziemy na kości i cebulę, a następnie roztrzepujemy masło na wierzchu mięsa.
Dodaj wywar lub wino na dno patelni, upewniając się, że płyn nie pokrywa kości.
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj przez 35 minut, fastrygując co około 15 minut sokami z patelni i wywarem. Pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w najgrubszej części mięsa rejestruje 49° dla średnio rzadkich.
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Pieczeń może być podawana na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Rozłóż szpik z kości na chlebie, aby towarzyszył posiłkowi.