Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku

Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku
Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,52 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1135 kalorii. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, kości szpiku, kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Książka: Ostatnia Wieczerza Gordona Ramsaya, pieczeń wołowa i pudding Yorkshire, Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast, oraz Ugotuj książkę: Pieczony kurczak w Porchettacie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zwiąż oko sznurkiem rzeźniczym. Obficie doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni do pieczenia ustawionej na dużym ogniu podgrzewaj olej, aż będzie prawie Dymiony. Zapiekać pieczeń ze wszystkich stron, aż ma dobrą brązową skórkę, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pieczeń przekładamy na talerz i odstawiamy.
3
Dodać cebulę i czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż rumiane, o 5 protokół. Ułóż Kości między cebulą i czosnkiem, układając je w stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pieczeń kładziemy na kości i cebulę, a następnie roztrzepujemy masło na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Dodaj wywar lub wino na dno patelni, upewniając się, że płyn nie pokrywa kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj przez 35 minut, fastrygując co około 15 minut sokami z patelni i wywarem. Pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w najgrubszej części mięsa rejestruje 49° dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Pieczeń może być podawana na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
9
Rozłóż szpik z kości na chlebie, aby towarzyszył posiłkowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn