Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku

Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku
Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 8,52 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1135 kalorii. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, kości szpiku, kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Książka: Ostatnia Wieczerza Gordona Ramsaya, pieczeń wołowa i pudding Yorkshire, Ugotuj książkę: Perfect Pot Roast, oraz Ugotuj książkę: Pieczony kurczak w Porchettacie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zwiąż oko sznurkiem rzeźniczym. Obficie doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni do pieczenia ustawionej na dużym ogniu podgrzewaj olej, aż będzie prawie Dymiony. Zapiekać pieczeń ze wszystkich stron, aż ma dobrą brązową skórkę, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pieczeń przekładamy na talerz i odstawiamy.
3
Dodać cebulę i czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż rumiane, o 5 protokół. Ułóż Kości między cebulą i czosnkiem, układając je w stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pieczeń kładziemy na kości i cebulę, a następnie roztrzepujemy masło na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj wywar lub wino na dno patelni, upewniając się, że płyn nie pokrywa kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj przez 35 minut, fastrygując co około 15 minut sokami z patelni i wywarem. Pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w najgrubszej części mięsa rejestruje 49° dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Pieczeń może być podawana na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
9
Rozłóż szpik z kości na chlebie, aby towarzyszył posiłkowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn