Ugotuj książkę: Kremowa zupa pomidorowa

Gotuj książkę: Kremowa zupa pomidorowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 905 kalorii, 24g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 12,12 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cebulę, pomidory pakowane próżniowo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: łosoś z pomidorem, koperkiem i zupą czosnkową, Ugotuj książkę: kremowy pasztet z grzybów, oraz Ugotuj książkę: kremowa kasza i Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, mieszając, aż przezroczyste, o 8 protokół.
Dodać pomidory, bulion i oregano; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, odkryte, aż zgęstnieje, o 45 protokół.
Powoli dodaj pół na pół, ciągle mieszając. Doprawić solą i pieprzem.