Ugotuj książkę: kebaby jagnięce z polewą granatowo-Kminkową
Jeśli 41 centów za porcję wpadnie w twój budżet, ugotuj książkę: kebaby jagnięce z granatem-glazura z kminkiem może być super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i podnieś nogę jagnięciny, mielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: mielone jagnięce kebaby z turecką ostrą papryką, Ugotuj książkę: kminek pieczony kalafior z solonym jogurtem, miętą i pestkami granatu, oraz Noga jagnięcych kebabów z granatem glazury dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 8 składników w 1-galon zamykanej plastikowej torbie.
Dodać jagnięcinę i pieczęć; obrócić do marynaty. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty. Nawlecz 1 kawałek jagnięciny i 1 kawałek czerwonej papryki na każdy szaszłyk; umieść na blasze do pieczenia. (Można przygotować 2 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Przygotuj grilla (średnio-wysokie ciepło)lub rozgrzać brojlery.
Kebaby posypać solą i pieprzem. Grill lub broil, toczenie często, około 4 minut dla średnio rzadkie.