Ugotuj książkę: Kac leczy brzuch wieprzowy

Ugotuj książkę: Kac leczy brzuch wieprzowy
Gotuj książkę: Kac leczy brzuch wieprzowy jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz przynajmniej liście laurowe, śmietanę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: krew pomarańcza i sałatka z kaca Boczkowego, Wieprzowina Macaroni & Cheese for fblan E-Book, oraz Ugotuj książkę: Jerk Pork.

Instrukcje

1
Zdobądź tłuszcz na brzuchu wieprzowym ostrym nożem, aby uzyskać atrakcyjny wzór w Kratę. Całość natrzeć solą i koprem włoskim. Jest to ciężka praca; nie skąpić na składniki. Nacisnąć liście laurowe w rowki i wewnątrz mięsa. Owinąć w czysty ręcznik do naczyń, umieścić w odpowiednim naczyniu w lodówce i przykryć ciężkim przedmiotem. Pozostaw na 24 godziny, ale 2 dni są jeszcze lepsze. Przetwarzając go w ten sposób, mięso nabiera smaku, ale sól również wydobywa wilgoć z mięsa, co sprawi, że wieprzowina będzie później bardziej chrupka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Podgrzej piekarnik do 171°, umieść brzuch wieprzowy na patelni i piecz przez co najmniej 1 godzinę w piekarniku lub do momentu, gdy wierzch będzie chrupiący i złocisty, a mięso będzie w pełni ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
W międzyczasie zrobić sos chrzanowy: chrzan obrać obieraczką do warzyw i zetrzeć na drobnej tarce. Albo jeszcze lepiej, Użyj robota kuchennego, ponieważ świeży chrzan jest bardzo ostry i sprawi, że Twoje oczy będą łzawiły! Wymieszać z kwaśną śmietaną i sokiem z cytryny. (Po zmieszaniu z innymi składnikami opary znikną.) SOS przyprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TarkaTarka
4
Podawać z mięsem. 
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn