Ugotuj książkę: Indyk Piccata

Ugotuj książkę: Indyk Piccata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotować książkę: Turcja Piccatan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wino, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Indyk z farszem, Ugotuj książkę: Indyk po katalońsku, oraz Ugotuj książkę: doskonały sos z indyka.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pokroić pierś indyka w poprzek na 1/2-calowe kawałki. Ułóż kawałki indyka, pojedynczo, na dużym kawałku plastikowej folii, lekko spryskaj wierzch indyka wodą, złóż plastikową folię na indyka i spryskaj wierzch plastikowej folii wodą. Funt do grubości nie mniejszej niż 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Obie strony mięsa przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie pogłębiamy w mące. Wytrząsnąć nadmiar mąki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozgrzać olej i 4 łyżki masła w 12-calowej patelni sauté na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, ale jeszcze nie palić, sparzyć indyka, około 1 minuty z każdej strony, a następnie wyjąć na talerz żaroodporny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać szalotki do patelni. Smażyć przez 1 do 2 minut, aż zaczną się przeświecać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać wino i sok z cytryny na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i ubijać do połączenia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Polać indyka sosem, posypać natką pietruszki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn