Ugotuj książkę: Indyk Piccata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotować książkę: Turcja Piccatan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wino, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Indyk z farszem, Ugotuj książkę: Indyk po katalońsku, oraz Ugotuj książkę: doskonały sos z indyka.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 93°.
Pokroić pierś indyka w poprzek na 1/2-calowe kawałki. Ułóż kawałki indyka, pojedynczo, na dużym kawałku plastikowej folii, lekko spryskaj wierzch indyka wodą, złóż plastikową folię na indyka i spryskaj wierzch plastikowej folii wodą. Funt do grubości nie mniejszej niż 1/8 cala.
Obie strony mięsa przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie pogłębiamy w mące. Wytrząsnąć nadmiar mąki. Odstawić.
Rozgrzać olej i 4 łyżki masła w 12-calowej patelni sauté na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, ale jeszcze nie palić, sparzyć indyka, około 1 minuty z każdej strony, a następnie wyjąć na talerz żaroodporny.
Umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać szalotki do patelni. Smażyć przez 1 do 2 minut, aż zaczną się przeświecać.
Dodać wino i sok z cytryny na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i ubijać do połączenia. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polać indyka sosem, posypać natką pietruszki i od razu podawać.