Ugotuj książkę: Garganelli z dymką, szparagami i groszkiem

Ugotuj książkę: Garganelli z dymką, szparagami i groszkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, marchewkę, dymkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: duszona cebula z majerankiem, Ugotuj książkę: flądra z burakami i groszkiem cukrowym, oraz Ugotuj książkę: świeży groszek z sałatą i zielonym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i 1 łyżkę masła w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać cebulę lub Por i gotować przez 10 do 15 protokół, aż bardzo miękkie.
Tymczasem przynieś duży garnek obficie osolony do wrzenia na makaron. Doprowadzić dużą patelnię sosu z wodą do wrzenia, dodać szparagi i gotować przez 1 minutę.
Dodać groszek i gotować przez 30 sekund, a następnie odcedzić.
Do cebuli dodaj szparagi i inne warzywa, a następnie wymieszaj ze śmietaną. Odstawić patelnię na bok podczas gotowania makaronu.
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować aż al dente.
Odcedzić i przelać na patelnię z cebulą.
Umieść patelnię na dużym ogniu i gotuj, podrzucając, przez 1 do 2 minut, aż warzywa będą gorące.
Dodać miętę, szczypiorek, 1/2 szklanki sera, skórkę cytrynową i pozostałą 1 łyżkę masła i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać w ciepłych miseczkach, przyozdobionych miętą i pozostałym startym serem.