Ugotuj książkę: Fleur Burger z truflami

Ugotuj książkę: Fleur Burger z truflami
Przepis gotuj książkę: Fleur Burger z truflami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 970 kalorii, 41g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, trufle, zapakowany bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: trufle z białej czekolady, Gotuj książkę: słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, oraz Ugotuj książkę: Burger i frytki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby hamburgery, kształt mięsa na 4 równomiernie wielkości paszteciki o 1 cala grubości. Uchwyt lekko, aby utrzymać teksturę lekką i soczystą. Hamburgery mogą być kształtowane i chłodzone, przykryte, przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Gdy gotujemy, w małej misce mieszamy razem skrobię kukurydzianą i około 2 łyżki wywaru, aż do dobrze wymieszanego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Obficie przyprawiamy mięso z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Gotować hamburgery na patelni, obracając raz lub dwa razy, przez 7 do 10 minut na średnio rzadkie. Nie naciskaj na paszteciki. Dużą łyżką, baste hamburgery kilka razy z tłuszczu na patelni. (Można również rozgrzać piekarnik do 232° i gotować hamburgery na górze pieca, aż będą brązowe po obu stronach, a następnie zakończyć je w piekarniku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Usuń hamburgery na ciepłym talerzu i rezerwy patelni do gotowania. Trzymaj hamburgery ciepłe, i niech odpocząć na kilka minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Działa szybko, więc patelnia burger jest jeszcze gorąca, wylać pozostały tłuszcz i powrót patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger HelperHamburger Helper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj port i wymieszać i zeskrobać po bokach i na dole patelni, aby usunąć wszystkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać pozostały wywar i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Tosty bułki w piekarniku lub pod brojlerem, o 5 cali od ciepła, aż lekko tosty. Lub opiekać je na zewnętrznym obwodzie patelni grillowej. Użyj 2 łyżki masła do rozłożenia na ściętych stronach bułek. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
11
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka masła w małej patelni na średnim ogniu, aż masło zacznie bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać plastry trufli, jeśli jest używany, i gotować, mieszając i podrzucając, aż trufle są ciepłe przez, o 30 sekund. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
13
Aby zbudować hamburgery, ułóż małą garść zieleni na dnie bułki i rozłóż łyżkę marynowanej cebuli na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
ZieloniZieloni
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
14
Umieścić hamburgery na górze i podzielić plastry trufli równomiernie między nimi. Lekko skropić sos nad i wokół hamburgery, a następnie posypać fleur de sel. Balans blaty kok przed hamburgery i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
15
Szybki Kurczak
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
16
Włożyć 2 ćwiartki (8 szklanek) bulionu z kurczaka o niskiej zawartości sodu lub bez dodatku soli w dużym garnku z 1 grubo posiekaną żółtą cebulą; 1 łodyga selera naciowego, pokrojona na kawałki; 1 marchew, pokrojona na kawałki; 1 mały por, pokrojony na kawałki; 1 pomidor, grubo posiekany; i zmiażdżony ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cebula żółtaCebula żółta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
17
Dodać gałązkę każdej pietruszki i tymianku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
18
Dodać około 1/4 szklanki białego wina lub sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
19
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do powolnego dusić i gotować, odkryte, aż zmniejszyć do około 6 filiżanek, o 1 godzinę.
20
Odcedzić, delikatnie naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej cieczy. Wyrzucić ciała stałe i przechowywać w lodówce, pokryte, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
21
Grenadyna Marynowana Cebula
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
22
- sprawia, że około 2 szklanki -
23
Zawiąż ziarna pieprzu i kolendry w gazie lub umieść je w herbacianej kulce. W niereaktywnym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić ocet, grenadyna, i przyprawy do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
24
Dodaj cebulę i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
25
Ostudzić, przenieść do niereaktywnego pojemnika, przykryć i odstawić na 2 godziny przed użyciem. Cebula zmieni głębszy kolor i nabierze więcej smaku, jeśli pozostanie w mieszance marynowania na dzień lub dwa przed użyciem. Przechowują w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn