Przepis gotuj książkę: Fleur Burger z truflami może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 970 kalorii, 41g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kolendry, trufle, zapakowany bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: trufle z białej czekolady, Gotuj książkę: słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, oraz Ugotuj książkę: Burger i frytki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby hamburgery, kształt mięsa na 4 równomiernie wielkości paszteciki o 1 cala grubości. Uchwyt lekko, aby utrzymać teksturę lekką i soczystą. Hamburgery mogą być kształtowane i chłodzone, przykryte, przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Gdy gotujemy, w małej misce mieszamy razem skrobię kukurydzianą i około 2 łyżki wywaru, aż do dobrze wymieszanego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Obficie przyprawiamy mięso z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
4
Gotować hamburgery na patelni, obracając raz lub dwa razy, przez 7 do 10 minut na średnio rzadkie. Nie naciskaj na paszteciki. Dużą łyżką, baste hamburgery kilka razy z tłuszczu na patelni. (Można również rozgrzać piekarnik do 232° i gotować hamburgery na górze pieca, aż będą brązowe po obu stronach, a następnie zakończyć je w piekarniku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usuń hamburgery na ciepłym talerzu i rezerwy patelni do gotowania. Trzymaj hamburgery ciepłe, i niech odpocząć na kilka minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Działa szybko, więc patelnia burger jest jeszcze gorąca, wylać pozostały tłuszcz i powrót patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hamburger Helper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj port i wymieszać i zeskrobać po bokach i na dole patelni, aby usunąć wszystkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Port
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodać pozostały wywar i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o około jedną trzecią, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Tosty bułki w piekarniku lub pod brojlerem, o 5 cali od ciepła, aż lekko tosty. Lub opiekać je na zewnętrznym obwodzie patelni grillowej. Użyj 2 łyżki masła do rozłożenia na ściętych stronach bułek. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
11
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka masła w małej patelni na średnim ogniu, aż masło zacznie bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Dodać plastry trufli, jeśli jest używany, i gotować, mieszając i podrzucając, aż trufle są ciepłe przez, o 30 sekund. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trufle
13
Aby zbudować hamburgery, ułóż małą garść zieleni na dnie bułki i rozłóż łyżkę marynowanej cebuli na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Cebula
Zieloni
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Umieścić hamburgery na górze i podzielić plastry trufli równomiernie między nimi. Lekko skropić sos nad i wokół hamburgery, a następnie posypać fleur de sel. Balans blaty kok przed hamburgery i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Szybki Kurczak
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
16
Włożyć 2 ćwiartki (8 szklanek) bulionu z kurczaka o niskiej zawartości sodu lub bez dodatku soli w dużym garnku z 1 grubo posiekaną żółtą cebulą; 1 łodyga selera naciowego, pokrojona na kawałki; 1 marchew, pokrojona na kawałki; 1 mały por, pokrojony na kawałki; 1 pomidor, grubo posiekany; i zmiażdżony ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cebula żółta
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
17
Dodać gałązkę każdej pietruszki i tymianku i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
18
Dodać około 1/4 szklanki białego wina lub sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
19
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do powolnego dusić i gotować, odkryte, aż zmniejszyć do około 6 filiżanek, o 1 godzinę.
20
Odcedzić, delikatnie naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej cieczy. Wyrzucić ciała stałe i przechowywać w lodówce, pokryte, aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
21
Grenadyna Marynowana Cebula
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Cebula
1 Uncja Wódki Malinowej
22
- sprawia, że około 2 szklanki -
23
Zawiąż ziarna pieprzu i kolendry w gazie lub umieść je w herbacianej kulce. W niereaktywnym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić ocet, grenadyna, i przyprawy do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Uncja Wódki Malinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
24
Dodaj cebulę i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
25
Ostudzić, przenieść do niereaktywnego pojemnika, przykryć i odstawić na 2 godziny przed użyciem. Cebula zmieni głębszy kolor i nabierze więcej smaku, jeśli pozostanie w mieszance marynowania na dzień lub dwa przed użyciem. Przechowują w lodówce do 2 tygodni.