Ugotuj książkę: BLT Bucatini

Ugotuj książkę: BLT Bucatini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: BLT Bucatini spróbować. Jedna porcja zawiera 781 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 110. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, świeży ser Pecorino romano, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: PBJ, Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), oraz Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą).

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody do toczącego się wrzenia i soli obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podczas podgrzewania wody rozgrzej oliwę na dużej patelni umieszczonej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pancetta i sauté, często mieszając, przez 8 do 10 protokół, lub aż pancetta zaczyna renderować swój tłuszcz i włączyć nieco chrupiące. Mieszać w pomidory koktajlowe i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut, lub aż pomidory są podgrzewane przez. Wyłączyć ogień i przykryć SOS, aby był ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Dodaj makaron do wrzącej wody, wymieszaj, aby oddzielić makaron i gotuj zgodnie z instrukcjami producenta, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5
Ugotowany makaron odcedzić w durszlaku ustawionym w zlewie, rezerwując około 1 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Przełożyć makaron na patelnię i delikatnie wrzucić makaron i sos, aby dokładnie połączyć, dodając plusk lub dwa wody do gotowania, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać rukolę przez garść i nadal rzucać na minutę lub tak, aż rukola jest po prostu zwiędły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8
Makaron przekładamy do płytkich miseczek i posypujemy serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Podawać natychmiast.
10
Uwaga: aby zrobić wolno pieczone pomidory koktajlowe, Rozgrzej piekarnik do 135°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Pokrój pomidory koktajlowe na pół i ułóż je w jednej warstwie na dużej blasze/tacy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na pomidorach, a następnie rozrzucić 2 ząbki czosnku, cienko pokrojone, na pomidorach. Doprawić koszerną lub drobną solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Piecz przez 2 do 3 godzin, lub do czasu, aż pomidory zwiędną i trochę pomarszczą, ale nadal są wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
13
Pozostawić do ostygnięcia i zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn