Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj gotować książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2942 kalorii, 36g białka, oraz 199g tłuszczu każdy. Na $10.99 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gotuj książkę: szynka, Brie i jabłko tosty francuskie Panini, Ugotuj książkę: francuskie tosty z ogolonymi jabłkami i bekonem, oraz Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mascarpone, śmietanę i cukier w małej misce.
Dodać roztopioną czekoladę i wymieszać do momentu włączenia.
Rozłóż około 2 łyżki mieszanki na jednym kawałku brioche, a top z innym plasterkiem. Powtórz z pozostałymi plastrami, tworząc 6 kanapek.
W płytkiej misce ubijamy jajka i pół na pół.
Rozgrzej patelnię nonstick lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę masła. Zanurzyć każdą kanapkę w jajku i pół na pół, obracając się moczyć obie strony.
Niech nadmiar kapać z powrotem w misce.
Połóż kanapkę na patelni. Powtórz tylko tyle kanapek, ile wygodnie zmieści się na patelni i gotuj przez około 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Przełożyć na talerz i przykryć, aby się ogrzać.
Dodać więcej masła do patelni w razie potrzeby i gotować Pozostałe kanapki.
Pokroić każdą kanapkę na pół na przekątnej, i służyć 3 połówki na osobę. Za pomocą mikropłytki zetrzyj czekoladę na wierzchu.
Podawać z syropem klonowym.