Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej

Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej
Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, olej canolan, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, Ugotuj książkę: pstrąg Amandine, oraz Pstrąg Kukurydziany.

Instrukcje

1
Podgrzej dużą, ciężką patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Pstrąga otworzyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PstrągPstrąg
3
W szerokiej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Pstrąga zanurzyć w mieszance mąki kukurydzianej tylko po stronie ciętej. Upewnij się, że jest dokładnie pokryty. Jeśli nie gotujesz od razu, umieść rybę na talerzu w jednej warstwie, odkrytej, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
5
Dodaj 2 łyżki oleju rzepakowego do gorącej patelni, a gdy jest tuż poniżej palenia, ostrożnie dodaj 1 lub 2 pstrąga-jednak wiele zmieści się w Twojej patelni-strona do góry. Po 1 minucie dodaj 2 łyżeczki masła do patelni. Obserwuj skórę, a kiedy zobaczysz, że zaczyna się wgłębiać i zwijać (zajmie to około 2 minut), obróć rybę. Gotować po stronie skóry przez 30 sekund do minuty, aż ryba zacznie się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjmij z patelni i utrzymuj ciepło w niskim piekarniku, podczas gdy powtarzasz z pozostałym olejem, masłem i rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać na gorąco, z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn