Ugotuj książkę: pieczarki Garlickie i jarmuż

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: Grzyby Garlicky i jarmuż spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rozdarta na kawałki, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób robiło ten przepis, a 1788 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Garlicki małże gotowane na parze z kukurydzą i Sherry, Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z kapustą, oraz Ugotuj książkę: szafranowe Risotto z pieczarkami.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Podsmaż czosnek w oleju przez około 2 minuty, uważając, aby go nie spalić. W razie potrzeby spryskaj go odrobiną nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Dodać grzyby i posypać solą.
Niech gotować przez 5 do 7 minut, często mieszając, aż wilgoć uwolni się i grzyby są lekko rumiane.
Dodać jarmuż i pieprz, i użyć szczypce do smażenia na temat 10 więcej minut.
Dodaj rozpryski wody, jeśli patelnia wydaje się sucha. Jarmuż powinien być delikatny i dobrze ugotowany.