Udka z kurczaka z sosem Marsala-krem pieczarkowy nad makaronem
Udka z kurczaka z sosem Marsala-krem grzybowy nad makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czapki z grzybami shiitake, pół na pół i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Rozmaryn grillowane udka z kurczaka i sos z dzikich grzybów, oraz Żeberka z sosem Marsala-grzybowym.
Instrukcje
1
Połączyć wrzącą wodę i suszone pomidory w misce; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Odcedzić i posiekać.
3
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj kurczaka, i smażyć 5 protokół, obracając raz.