Udka Z Kurczaka Z Grilla
Grillowane udka z kurczaka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, udka z kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rozmaryn Grillowane Udka Z Kurczaka, Grillowane Udka Z Kurczaka Z Limonką, oraz Udka Z Kurczaka Tandoori Z Grilla.
Instrukcje
Ubić sos sojowy, brązowy cukier, imbir i czosnek w dużej misce. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Dodać kurczaka do marynaty; wrzucić do herbu.
Niech marynować w temperaturze pokojowej 15 minut.
Grill szczotkowy z olejem. Grill kurczaka aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Zawiń grillowanego kurczaka z lepkim ryżem w przyprawione opakowania Nori.