Tłuczone ziemniaki czosnkowe z pieczonym czosnkiem Cheddar i boczkiem

Czosnkowe puree ziemniaczane z pieczonym czosnkiem Cheddar i boczek jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 589 kalorii, 17g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wybierz się do sklepu i kup Dietz & watson gourmet bacon, ser cheddar z pieczonym czosnkiem dietz & watson, ziemniaki russet i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Pieczony czosnek i boczek puree ziemniaczane, Tłuczone ziemniaki ze śmietaną z pieczonym czosnkiem, musztardą Dijon i boczkiem, oraz Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Obierz ziemniaki i pokrój na kawałki 1 cala.
Umieść w dużym rondlu (Usuń przecinek) i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć o około 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Gotować do miękkości, o 20 protokół.
Ziemniaki odsączyć, odstawić na patelnię, przykryć i odstawić.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać boczek, i gotować, aż chrupiące i rumiane, obracając raz.
Przełożyć do ręczników papierowych, aby osuszyć; ostudzić i pokruszyć na kawałki.
Za pomocą widelca rozgnieść ziemniaki na patelni, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać serek śmietankowy, masło i śmietanę, i mieszać aż do połączenia i gładkie.
Dodaj szczypiorek, 2 szklanki sera cheddar, pół boczku, sól, i pieprz. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Przenieść do maślanego naczynia do pieczenia 3 quart. Top z pozostałych 1/2 szklanki sera cheddar.
Piec, aż top będzie lekko złoty i ziemniaki są podgrzewane przez, o 30 protokół.
Wyjąć z piekarnika; udekorować pozostałym boczkiem.