Tymianek Makaron Frittata

Tymianek Makaron Frittata
Tymianek makaron Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, makaronu penne, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona Frittata z kalafiora z tymiankiem, Frittata z grzybami, tymiankiem i serem Parmigiano, oraz Frittata Z Pieprzem Pomarańczowym Ze Świeżym Tymiankiem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce ubić jajka i śmietanę. Ser, makaron, 2 łyżki tymianku, natka pietruszki, Skórka z cytryny, sól, pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
KremKrem
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W 10-calowej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlej mieszaninę jaj na patelnię i gotuj przez 7 do 8 minut, aż krawędzie zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdejmij patelnię z ognia. Za pomocą szpatułki przesuń frittatę na talerz obiadowy. Ostrożnie odwróć frittatę z powrotem do patelni i kontynuuj gotowanie, aż stanie się twarde, 5 do 6 minut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
6
Udekoruj pozostałym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
7
Pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn