Twaróg Truskawkowy
Twaróg truskawkowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 42 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, sok z limonki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Twaróg Truskawkowy, oraz Twaróg Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki przetwarzaj w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki. Wycisnąć truskawki przez duży sitko z drucianej siatki do średniej miski, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku; wyrzucić miąższ i nasiona.
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą w 3-qt. rondel; stopniowo ubijamy przecier truskawkowy i świeży sok z limonki.
Ubij 3 duże jajka i 2 żółtka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając i gotować, stale ubijając, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle.
Umieścić folię bezpośrednio na ciepłym twarogu (aby zapobiec tworzeniu się filmu); schłodzić 8 godzin.
Podawać z gorącymi herbatnikami, Muffinkami truskawkowo-Lemoniadowymi lub jako nadzienie do skorupek tarty.