Twaróg Ananasowy

Twaróg Ananasowy
Twaróg ananasowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 30 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skrobię kukurydzianą, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Pianka Pawłowa z twarogiem ananasowym, Twaróg Ananasowy Bezglutenowy, oraz Lody kokosowe z twarogiem ananasowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim, ciężkim rondlu, mieszając trzepaczką. Wymieszać soki i jajka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub aż gruby, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia; dodać masło, delikatnie mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Wymieszać łyżką do średniej miski; ostudzić. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 6 godzin lub przez noc (mieszanina gęstnieje w miarę stygnięcia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn