Twarożkowy Placek
Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. 172 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, jajka, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka twarożkowa z serem Feta i orzechami, Twarożkowy Placek, oraz Ciasteczka Z Twarożkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla skorupy: mąka impulsowa, sól i proszek do pieczenia w maszynce do gotowania do połączenia, około 10 krótkich impulsów.
Dodać serek i pulsować aż grubo włączone, około 8 krótkich impulsów.
Dodać kostki masła i pulsować, aż ciasto uformuje kulki wielkości grochu, około 8 krótkich impulsów.
Dodaj śmietanę, wanilię i ocet i kontynuuj pulsowanie, aż ciasto odciągnie się z boków, 8 do 12 krótkich impulsów.
Przełożyć ciasto na duży arkusz folii i uformować w dysk o grubości 1/4 cala. Przykryć folią i lodówką przez co najmniej 2 godziny i do trzech dni godzin.
Wyjmij z lodówki i naciśnij na 9-calowy talerz ciasta, opuszkami palców, aby utworzyć równą warstwę.
Do Montażu: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać jajka, mąkę i cukier za pomocą elektrycznej mieszanki ręcznej, aż będą gładkie. Złóż twarożek, skórkę z cytryny i sok, śmietanę i ekstrakt z wanilii.
Wlać do przygotowanej skorupki ciasta.
Piec do Ustawienia w środku, o 40 protokół.
Ostudzić lekko i podawać.