Twarożkowa Tarta Muszelki

Twarożkowa Tarta Muszelki
Twarożkowa tarta muszle wymaga z grubsza 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 8 centów za porcję. Jeśli masz masło, ser śmietankowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 144 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Serek Śmietankowy Kurczak Nadziewane Muszle, Owoce Morza I Twarożek Nadziewane Muszle, oraz Serek śmietankowy i galaretka pieprzowa Fillo Shells dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ser śmietankowy zmiksować z masłem lub margaryną. Wymieszać z mąką tylko do wymieszania. Schłodzić około 1 godziny. Można to zrobić z wyprzedzeniem i schłodzić do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Uformuj ciasto na 24 jednocalowe kulki i naciśnij w nieduże kubki muffin 1 1/2 cala (Rozmiar mini-muffin), aby uzyskać płytką skorupę. Napełnij ulubionym nadzieniem i piec przez 20 minut, lub aż skorupa będzie jasnobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn