Twarożek Truskawkowy Cytrynowy
Strawberry Lemon Curd jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 110. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 353 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, skórkę z cytryny, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tarta Sernikowa Truskawkowo-Cytrynowa, Tarta truskawkowa z Moscato Lemon Curd # SundaySupper, oraz Babeczki Warstwowe Z Twarogiem Cytrynowym Z Lukrem Truskawkowym.
Instrukcje
W dużej misce połączyć masło, cukier i skórkę z cytryny. Beat z mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone.
Połącz sok z cytryny i truskawki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Dodać mieszaninę soku z cytryny do mieszaniny cukru i ubić, aż tylko połączone. Ubić żółtka po kolei.
Przenieść mieszaninę do średniej wielkości garnka o ciężkim dnie. Gotować mieszaninę na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gęsta i kremowa, około 12 minut. Zarejestruje 170° na termometrze candy.
Natychmiast przecedzić twaróg przez sito o drobnych oczkach do miski. Kadzi twaróg do słoików, ostudzić do temperatury pokojowej, następnie zamknąć słoiki i przechowywać w lodówce do dwóch tygodni.