Tuńczyk Śródziemnomorski Topić
Ten przepis służy 12. Jeśli 52 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, śródziemnomorski tuńczyk może być ogromny pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, centrum od 21-oz. Multigrain boule, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tuńczyk Śródziemnomorski Topić, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Mediterranean Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika 3 cale od źródła ciepła; rozgrzej brojlery.
Pieczywo posmarować olejem i smażyć, przerzucając raz, aż lekko zwęglone z obu stron, 1 do 1 1/2 protokół. Zostaw brojlery włączone.
W misce wymieszaj tuńczyka ze skórką z cytryny i sokiem oraz zarezerwowanym olejem z tuńczyka; delikatnie rozłupuj widelcem na duże płatki. Złożyć w paprykę, oliwki i cebulę; kopiec na chleb tostowy. Top z serem. Broil tylko do stopienia, o 1 minutę.
Posypać szczypiorkiem i migdałami; podawać.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.