Tuńczyk w łopatce z cebulką Frocia
Tunan w Scapece z Scallion Frocia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.59 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 541 kalorii, 39g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory śliwkowe, pecorino, kwiaty oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z Kimchi i naleśnikami z szalotki, Zapiekany tuńczyk i rukola z cebulowo-imbirowym smakiem, oraz Cukinia i marchew a Scapece.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Tuńczyka pokroić w kostkę 3/4 cala i wrzucić do wrzącej wody. Niższe ciepło do duszenia i gotować 2 protokół.
Dokładnie odcedzić i wyłożyć na półmisek do ostygnięcia w jednej warstwie. W misce wymieszać oliwę z oliwek, ocet, czosnek, pomidory, miętę, pokruszoną paprykę i kwiaty oregano. Gdy tuńczyk jest chłodny, zalać płynem i odstawić. W 6-calowy do 8-calowy non-stick saute patelni, podgrzać 3 łyżki oleju aż do palenia. W misce wymieszać jajka, szalotki i Pecorino.
Wlać do patelni i gotować, aż omlet jest ustawiony. Ostudzić i pokroić na 6 sztuk. Tuńczyka podzielić na kawałki frocia i podawać.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.