Tuńczyk w sosie imbirowo-grzybowym

Tuńczyk w sosie imbirowo-grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj tuńczyka z sosem imbirowo-grzybowym. Ten bezglutenowy, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 8,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tuńczyk zapiekany w sosie imbirowo-śmietanowym Shiitake, Tuńczyk (lub ryba lub kurczak) z imbirowym sosem śmietanowym Shiitake, oraz Tuńczyk z sezamem z kremem imbirowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn