Tuńczyk Sezamowy (Bassas Da India)

Tuńczyk Sezamowy (Bassas Da India)
Sezamowy tuńczyk (Bassas Dan India) jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz natychmiastowe granulki bulionowe z kurczaka, steki z tuńczyka żółtopłetwego klasy sushi, marynowany imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Tuńczyk Sezamowy, oraz Tuńczyk Albacore Sezamowy dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn