Tuńczyk Sashimi " pizza
Tuna Sashimi " pizzan to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz majonez kewpie, liście shiso, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tuńczyk Sashimi, Pikantny Tuńczyk Sashimi, oraz Tunan I Kozi Ser Sashimi.
Instrukcje
Lekko grzać krakersy ryżowe, aby były ładne i chrupiące (należy uważać, aby ich nie spalić).Zanim zaczniesz je montować, upewnij się, że wszystkie dodatki są gotowe, ponieważ muszą zostać zjedzone natychmiast po złożeniu.Pokrój pół mrożonego tuńczyka tak cienko, jak to możliwe (pomyśl prosciutto cienkie).
Wymieszać majonez, skórkę z kabosu i sok z kabosu do połączenia. Gdy wszystkie składniki są gotowe, użyj pędzla do malowania ciasta na cienkiej warstwie majonezu cytrusowego na krakersie ryżowym. Top z plasterkami tuńczyka, a następnie za pomocą innego pędzla do ciasta, aby nałożyć cienką warstwę oliwy z oliwek. Na wierzch polać zielonym shiso i kaiware daikon, następnie posypać szczyptą soli morskiej.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.