Tuńczyk-Jabłko Mini topi się wymaga mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 133 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, sok z cytryny, ser deli havarti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Tuńczyk Topi Się, Skinny - Mini Tuńczyk Topi, oraz Jabłko-Curry Tuńczyk Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 8 składników wymieszać w średniej misce. Wymieszać z tuńczykiem. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Podzielić mieszaninę między muszle phyllo (około 1 łyżka. każdy) i umieścić na 15-x 10-calowej patelni z galaretką. Wierzch z kawałkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini Filo
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Rozgrzej brojlery z regałem piekarnika 5 1/2 cala od ciepła. Tartlets Broil 1 do 2 minut lub do rozpuszczenia sera.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.