Tuscan Turkey Torta
Tuscan Turkey tort jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 27 minut. Mieszanka sera mozzarella, dressing, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Tuscan Turkey Torta, Torta Z Awokado, Indyka I Sera, oraz Słodka i pikantna Torta z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Mix Bisquick mix, dressing i fasola.
Rozłożone na dole i 2 cale w górę strony springform pan, 9x3 cale.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu.
Warstwę z indykiem, szpinakiem i serem.
Jajka wymieszać z mlekiem; zalać serem.
Posypać równomiernie migdałami.
Piec 50 do 55 minut lub aż złoty kolor i nóż włożony w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Odstawić na 10 minut. Poluzować krawędź torty od strony patelni; usunąć stronę patelni.