Tuscan Puree Ciecierzyca
Tuscan puree ciecierzyca może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grillowanego chleba wiejskiego, pomidorów, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska Wieprzowina I Ciecierzyca Ze Szpinakiem, Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, oraz Tuńczyk Toskański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ciecierzycę wlać do durszlaka i opłukać pod zimną bieżącą wodą.
Umieść ciecierzycę w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Dodać bulion z kurczaka i pulsować, aż ciecierzyca są grubo puree.
W średnim (10-calowym) patelni saute rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj pomidora i saute przez 3 do 4 protokół, aż pomidor zmięknie.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodać ciecierzycę, mieszając połączyć z pomidorami i czosnkiem. Gotować przez około 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do ogrzania. Z ognia wymieszać parmezan, natkę pietruszki, sok z cytryny, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu i smak przypraw. Stos w misce, skropić dodatkową oliwą z oliwek i podawać z kawałkami grillowanego wiejskiego chleba.