Tuscan Lamb Shanks
Tuscan Lamb Shanks to bezmleczne przepis z 5 porcjami. To danie główne ma 543 kalorie, 40g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz suszone na słońcu posypki pomidorowe, jagnięce golonki, doskonałą fasolę Północną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą, Trzcina Jagnięca Duszona, oraz Trzcina jagnięca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; połączyć z 3 szklankami wody w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę.
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Umieść mąkę, sól i pieprz w dużej plastikowej torbie na suwak; dodaj jagnięcinę. Pieczęć; wstrząsnąć do herbu.
Wyjąć jagnięcinę z worka; wytrząsnąć nadmiar mieszanki mąki. Rezerwy 1 1/2 mieszanki mąki łyżeczki, i odstawić.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w szybkowarze 6-litrowym na średnim ogniu.
Dodaj 1 trzpień jagnięcy; gotować 8 minut ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Wyjąć jagnięcinę z patelni. Powtórz procedurę z 1 łyżeczką oleju i 1 trzonkiem jagnięcym.
Dodaj szalotki i czosnek, i podsmażyć 2 protokół.
Dodać fasolę, 1/4 szklanki wody, zarezerwowane 1 1/2 mieszanki łyżeczek mąki, czerwone Wino, i następne 4 składniki (wino przez bulion). Zamknij pokrywę; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 7 minut). Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotuj 45 minut.
Zdejmij z ognia; umieść kuchenkę pod zimną bieżącą wodą.
Wyjąć jagnięcinę z patelni; całkowicie ostudzić.
Usuń mięso z kości; Odrzuć kości, tłuszcz i chrząstkę. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni. Mięso wymieszać z mieszaniną fasoli.
Posypać natką pietruszki.