Turducken z serowych kulek
Turducken z kulek serowych może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz migdały, krakersy, azjatycką gruszkę w małych kostkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Turducken z serowych kulek, Turducken, oraz Turducken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wierzch i boki (ale nie spód) umytego lub zakwitłego sera rozprowadzić 2 łyżkami serka śmietankowego.
Umieścić na powierzchni roboczej i obficie doprawić pieprzem. Mocno wcisnąć chorizo do twarogu.
Umieść Manchego i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę chorizo i całkowicie ją osłonić. (Nie musisz myć miksera między warstwami.) Przykryć Dysk Manchego warstwą chorizo i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegał. Mocno dociśnij figi do warstwy Manchego.
Umieść Emmentaler i 1/2 szklanki serka do miski miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby pokryć warstwę fig i całkowicie ją osłonić. Przykryć tarczę Emmentaler warstwą fig i mocno docisnąć ze wszystkich stron tak, aby przylegała.
Natkę pietruszki i szczypiorek Połącz w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy Emmentaler.
Umieść cheddar i 1/2 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i uformuj ją w cienki dysk wystarczająco duży, aby przykryć i całkowicie osłonić warstwę ziół. Zasłoń dysk cheddar na warstwie ziół i mocno dociśnij ze wszystkich stron, aby się przylegał. Mocno wciśnij azjatycką gruszkę do warstwy cheddar.
Umieść ser pleśniowy i 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubijaj na średniej prędkości, aż połączysz, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na azjatycką gruszkę, aby całkowicie otulać warstwę azjatyckiej gruszki. Mocno wcisnąć orzechy włoskie w warstwę sera pleśniowego.
Umieść kozi ser i pozostałe 3/4 szklanki twarogu w misce miksera i ubić na średniej prędkości, aż połączone, o 30 sekund. Używając gumowej szpatułki, zeskrobaj mieszaninę w ręce i naciśnij ją równomiernie na orzechach, aby całkowicie pokryć warstwę orzecha włoskiego.
Połącz migdały, pekany i boczek w małej misce i mocno wciśnij mieszaninę do warstwy koziego sera. Za pomocą przesuniętej lub dużej, wytrzymałej płaskiej szpatułki przenieś kulkę sera na talerz do serwowania.
Podawać z krakersami lub plastrami bagietki. Jeśli nie od razu, przykryć i przechowywać w lodówce. Odstawić schłodzoną kulkę sera do temperatury pokojowej na 15 minut przed podaniem.