Turcja Quesadilla
Przepis Turcja Quesadilla może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 14 minut. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz tortille mąki, papryka jalapeno, jack, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Turcja Quesadilla, oraz Pieczony Indyk Quesadilla.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść 2 tortille na swojej desce.
1 posmarować sosem żurawinowym i odstawić.
Na drugim posypać serem i na wierzchu pokruszyć farsz.
Dodaj fasolkę szparagową, indyk, i papryka jalapeno. Podnieś pierwszą tortillę i umieść ją na wypełnionej. Naciśnij delikatnie, ale mocno, aby utrzymać quesadilla razem.
Spryskaj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść ją na średnim ogniu.
Miejsce quesadilla na patelni i gotować, aż dno jest lekko rumiane i ser topi się, o 2 protokół. Odwróć quesadilla i gotować na drugiej stronie przez kolejne 2 protokół. Wsuń go na deskę do krojenia, pokrój w kliny i podawaj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.