Turcja-Pesto Calzone

Turcja-Pesto Calzone
Ten przepis służy 25. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera provolone, oscar mayer Deli piersi indyka, Pizza crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bistro Turcja Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, oraz Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozwiń ciasto do pizzy na czystą powierzchnię roboczą. Poklepać do prostokąta o wymiarach 15x11 cali; przeciąć na pół wzdłuż, następnie na pół w poprzek, tworząc cztery prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryj każdy prostokąt ciasta 4 plastrami indyka, 1 plastrem sera i 1 łyżką. pesto; fold prostokąt na pół, aby dołączyć wypełnienie. Uszczelnij krawędzie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
CiastoCiasto
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 15 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn