Turcja Klub

Turcja Klub
Turkey Club może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $10.96 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 156g białka, 123g tłuszczu, oraz w sumie 2012 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kostek lodu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Turcja " Klub, Przystawki Do Klubu Indyka, oraz Indyk Club Bake.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wypełnionym 1/2 galonu wody, doprowadzić wodę do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać wszystkie składniki solanki i wymieszać. Pozostawić do wrzenia, a następnie chłodny bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3
Dodać indyka i umieścić w lodówce na 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Ułóż paski boczku na blasze z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Wstawić do piekarnika na 12-14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć indyka z solanki i umieścić na patelni. Pat suchy Indyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Połącz majonez, oliwę z oliwek, czosnek w proszku, cebulę w proszku, paprykę, włoską przyprawę, sól i czarny pieprz. Rozetrzyj tę mieszankę na całej piersi indyka i pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
10
Umieść w piekarniku i piecz przez około 1 1/2 godziny lub aż indyk osiągnie 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Upewnij się, że indyk odpocznie przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Pokroić indyka i złożyć kanapki przez polewa 1 kawałek chleba z sosem majonezowym Cilantro, Indyk, boczek, inny kawałek chleba, sos majonezowy Cilantro, Indyk, pomidor, sałata, awokado, i ostatni kawałek chleba rozprzestrzeniania z sosem majonezowym Cilantro. Powtórz z pozostałym chlebem i składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
12
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj.

Składniki

1awokado, pestkowe, obrane i pokrojone w plasterkiawokado, pestkowe, obrane i pokrojone w plasterki6plastry1 pasek boczku, pokrojony w małe smalce1 pasek boczku, pokrojony w małe smalce2(zima)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków2(zima)świeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity2(zima)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki11 funt cukinii,posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli1torbyŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowymŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowym1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Przyprawa włoskaPrzyprawa włoska1zostawićSałataSałata2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1cebula w plasterkachcebula w plasterkach2(zima)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)2(zima)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1szczyptaSzczypta grubego czarnego pieprzuSzczypta grubego czarnego pieprzu1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki1sprigszyjki z kurczakaszyjki z kurczaka6liście1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych3(zima)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1sprig2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku1pomidor w plastrachpomidor w plastrach3kilogramypierś z indyka, płukanapierś z indyka, płukana1galony1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej12chleb pszennychleb pszenny11 funt cukinii,Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn