Turbot gotowany w czerwonym winie z purée Pommes wymaga ok. 49 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,27 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, solidne liście sałaty baby gem, turbot g kawałków i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Pieczony Chateaubriand z czerwonym winem-redukcja grzybów i puree z Pommesa, Gotowany łosoś z puree z awokado i sałatką z groszku, oraz Jajka gotowane z puree z pieprzu Cubanelle dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.