Tunel tortu Krówkowego II
Tunnel of Fudge Cake II może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 11g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 83 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, skrócenie, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tunel tortu Krówkowego II, Tunel tortu Krówkowego, oraz Tunel tortu Krówkowego.
Instrukcje
Na średniej patelni, połączyć 1 1/2 c mleka i budyniu wymieszać. gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu
Dodać wiórki czekoladowe i mieszać do rozpuszczenia. odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt lub tube pan.
W dużej misce, połączyć cukier, masło i skrócenie. Beat till light and fluffy.
Dodaj mąkę, 1/2 c kakao, proszek do pieczenia, sól i 1 szklankę mleka do miski. Beat z małą prędkością do zwilżenia. Pokonać 3 minuty przy średniej prędkości. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Rezerwa 2 filiżanki ciasta.
Pozostałą masę wlać do natłuszczonej i posmarowanej mąką patelni. Łyżka wypełniająca pierścień na wierzchu ciasta, upewniając się, że nie dotyka boków patelni. Łyżka reserved ciasto nad nadzieniem.
Piec w temperaturze 350 F (175 stopni C)przez 50 do 60 minut lub aż ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić 1 godzinę na patelni, następnie przełożyć na stojak z drutu i całkowicie ostudzić.
W małej misce, połączyć cukierników cukru i 1/4 szklanki kakao.
Dodać wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Łyżka na wierzchu ciasta, pozwalając niektórym biegać po bokach.