Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta

Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta
Przepis na trzy fasolowe Chili ze skórką polenty jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 1,81 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 12g tłuszczu i w sumie 636 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, sera pepper jack, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Croste Di Polenta Con Cicoria (Skórka polenta z duszonym Chico, Ciasto Do Pizzy Z Polenty, oraz Chef Joey ' s Polenta Crust Pizza dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i pieprz na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj czosnek, przyprawę chili, brązowy cukier i ziele angielskie; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj fasolę, bulion i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3
Przenieś do niesmażonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Umieść naczynie na blasze do pieczenia. Ułóż plastry polenty na wierzchu; posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn