Trzy fasolowe Chili ze skórką Polenta
Przepis na trzy fasolowe Chili ze skórką polenty jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 1,81 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 12g tłuszczu i w sumie 636 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, sera pepper jack, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Croste Di Polenta Con Cicoria (Skórka polenta z duszonym Chico, Ciasto Do Pizzy Z Polenty, oraz Chef Joey ' s Polenta Crust Pizza dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i pieprz na oleju do miękkości.
Dodaj czosnek, przyprawę chili, brązowy cukier i ziele angielskie; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj fasolę, bulion i pomidory. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Przenieś do niesmażonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Umieść naczynie na blasze do pieczenia. Ułóż plastry polenty na wierzchu; posyp serem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do musującego.