Trynidadzki Gulasz Z Kurczaka
Trynidadzki gulasz z kurczaka to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 418 kalorii, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, wodę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Trynidadzki gulasz rybny Natalie, Tom ' s Trinidadian Chicken Curry, oraz Trinidadian Chicken Potato Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim dnie 4-quart rondel, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cukier i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo ciemny, o 2 do 3 protokół.
Dodać kawałki kurczaka, imbir, 1 łyżeczka soli i pieprz. Gotować, mieszając często, aż kurczak będzie brązowy, o 5 protokół.
Dodać pomidory i rozbić drewnianą łyżką.
Dodaj tymianek, 2 łyżki pietruszki, marchew, ziemniaki i gorącą wodę. Przykryć patelnię i dusić, aż kurczak jest gotowane przez i warzywa są miękkie, o 40 do 45 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do miseczek i udekorować pozostałą pietruszką.