Truskawkowy Drobiazg
Truskawkowe Ciastko może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 1,34 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 1575 mówi, że trafił na miejsce. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym pudding instant, dżem truskawkowy, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Truskawkowe Ciastko, jak zrobić wegańskie ciastko truskawkowe, Tiramisu Shortcake Trifle, oraz No Bake Berry Shortcake Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy ciasta. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min. Odwróć na stojaki z drutu; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta. Tymczasem, wrzucić jagody z cukrem. Przechowywać w lodówce 30 min.
Zawiń 1 ciasto w folię aluminiową Reynolds Wrap; zamrozić do innego użycia.
Pozostałe ciasto przeciąć poziomo na pół; dolną warstwę rozprowadzić dżemem. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Użyj foremki do ciastek 2-1 / 2 cala, aby wyciąć okrąg od środka ciasta; odstawić.
Pokrój pozostałe ciasto na 2-calowe kawałki.
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Ułóż połowę każdego z kawałków ciasta, jagody (z sokami) i pudding w dużej szklanej misce; powtórz warstwy. Top z reserved Cake round. Przechowywać w lodówce 4 godziny.